382 271 256

skola@szespisek.cz

Setkání úspěšných studentů píseckých škol se starostou a dalšími představiteli města.

Ve středu 12. 6. 2024 se uskutečnilo v kostele nejsvětější trojice již tradiční setkání úspěšných studentů ze všech píseckých škol s panem starostou a dalšími představiteli města.

Letošní rok naši školu reprezentovalo šest studentů. Všichni dosáhli v tomto školním roce mimořádných výsledků. Je to ADÉLA ZEMANOVÁ a PETRA KAŠTÁNKOVÁ ze 3. A., které se mohou pochlubit úspěchy v práci s koňmi – ADÉLA obsadila 3. místo ve všestrannostním žebříčku ve Zlatém poháru ČR v jezdeckém sportu, dále 3. místo v Mistrovství všestrannosti  Mistrovství v parkuru ČR a  PETRA se stala Šampionem roku a Silver šampionem v kategorii mládež ČR v jezdeckém sportu. 

Další úspěšnou studentkou je  KATKA FUČÍKOVÁ, též ze třídy 3. A., která obsadila  2. místo v krajské soutěži JÍZDA ZRUČNOSTI TRAKTOREM S PŘÍVESEM. 

Úspěchů dosáhly i dvě studentky ze třídy 1. A.  SIMONA KAŠTÁNKOVÁ a KRISTÝNA PRÁŠKOVÁ.  SIMONA je vicemistryní ČR a Šampionkou roku v kategorii mládež v jezdeckém sportu a KRISTÝNA spolu se svým týmem obsadila 1. a 2. místo na Mistrovství ČR a 6. místo na Mistrovství světa v mažoretkovém sportu.

Posledním oceněným studentem byl letos VOJTĚCH JANOUŠEK, který ve finále celostátní soutěže zemědělských škol, obsadil 3. místo. Mimochodem VOJTA čerstvě odmaturoval s vyznamenáním na samé výborné.

Všem gratulujeme a přejeme další úspěchy!

Ing. Marie Procházková, ředitelka školy